Podcast-serie Roerende Zaken – trailer

Spannend, spannend…en nog eens spannend, want onze Podcast-serie Roerende Zaken gaat live!! Begin 2022 kwamen we op het idee om podcasts op te nemen, waarin de persoonlijke verhalen van jeugdzorgprofessionals centraal staan en nu is het zover!

In deze podcast-serie blikken we terug op bijzondere zaken in de jeugdbescherming. Zaken die in je hoofd zijn gaan zitten of misschien wel in je hart. Deze podcast wordt gepresenteerd door Claire Diets en Shantal Holwijn. Onze tune is geproduceerd door componist Tom Hoesstee. Hoe gaaf is dat?! ­čÖé

Een belangrijke toelichting: De personen in de podcast spreken allemaal op persoonlijke titel. We respecteren de privacy van de mensen waarover wij spreken, door specifieke kenmerken achterwege te laten. Daarnaast is het goed om te weten dat dit het verhaal is van de persoon die hierover vertelt en hoe hij of zij dit heeft beleefd.

Elke twee weken plaatsen we een nieuwe podcast-aflevering. Deze is uiteraard te beluisteren op onze website, maar binnenkort ook op Apple Podcast en Spotify. De eerste 3 afleveringen staan nu online.

Veel luisterplezier!

Wil jij ook jouw roerende zaak met ons delen?! Stuur ons een mail of bericht en we gaan graag met jou in gesprek!

Leave a Reply