Afl. 6: Hoe zorgvuldig ik ook ben geweest… Ik heb het voor deze kinderen niet beter kunnen maken

Een knap staaltje reflectie en kwetsbaarheid in de 6e aflevering van Roerende Zaken. Jeugdbeschermer Ineke Hartman blikt terug op haar betrokkenheid en handelen in een complexe scheiding, waar zij ondanks het zorgvuldig afwegen, overleggen en toetsen niet heeft kunnen bereiken wat zij voor dit gezin voor ogen had. Een aflevering met leermomenten voor haarzelf en voor iedere professional, die met complexe scheidingen te maken heeft.

Onlangs heeft Ineke haar 12,5 jarig jubileum in de jeugdbescherming mogen vieren en nog steeds spreekt zij met veel bevlogenheid en ontspanning over haar werk. Zelfs klachten weerhouden haar niet van haar tomeloze inzet voor de meest kwetsbare kinderen. Op naar de volgende 12,5 jaar!

Geef een reactie